Tavle til køkkenlåger
TAVLE fra Made by Toft
TAVLE fra Made by Toft
TAVLE fra Made by Toft
TAVLE fra Made by Toft
TAVLE fra Made by Toft

Magnettavle

Moderne tavle til ophæng på låger

Enkel og mobil er, hvad der bedst beskriver denne opslagstavle til skabslåger. Tavlen hænges løst over lågen, den er let at flytte og optager ikke vægplads. Det er ikke nødvendigt at fastgøre den med lim eller skruer. Tavlen er magnetisk og pulverlakeret med en speciel whiteboard maling. Passer til låger med en tykkelse på 16-22 mm.

Dimensioner: 49.5 (b) x 54.5 (h) x 2.4 (d) cm
Design: Niels Toft

Vejledning

TAVLE er en moderne magnettavle til ophæng på låger.

Opslagstavlen kan hænges løst hen over en skabslåge. Den skal hverken limes eller skrues fast. Den passer til låger med en tykkelse på 16-22 mm. Afhængig af lågens tykkelse kan der reguleres med filtdupper på bagsiden af tavlen.

TAVLE er pulverlakeret med en speciel pulverlak der også fungerer som whiteboard.

Selvom alle efterhånden har deres aftaler skrevet ind i kalenderen på telefon og computer er det stadig rart at have en tavle centralt i huset. Et centralt sted hvor alle kommer er køkkenet. Her bruges køleskabet ofte som opslagstavle, men i mange nye køkkener er køleskabet gemt bag en skabslåge eller også er køleskabslågen ikke magnetisk. Måske har man ikke lyst til at sætte en tavle på væggen eller man har ikke vægplads nok. Her opstod ideen til vores tavle til at hænge over låger. Den er mobil og behøver ikke hænge et permanent sted. Udover tavle fungerer den også som whiteboard så man kan skrive beskeder på den.

0

Start typing and press Enter to search