Skoreol
Skoreol
Skoreol

Væghængt skoreol

Skoreol i enkelt og stilren design. Skoene sættes ind imellem de to bøjler med snuden opad. Hvis skoen har en hæl kan de også hænges med hælen på den øverste bøjle og med snuden nedad. Sko ned til en længde på 22 cm / 8,7 in kan sættes i skoreolen.

SKOREOL fås i farverne hvid (ral 9016 ) og grå (ral 7040)

Dimensioner: 745 (b) x 100 (h) x 132,5 (d) mm
Design: Niels Toft

Vejledning

Ideen bag skoreol

Kan rod inspirere? Ja hvis man er en idérig designer kan det. Vi blev trætte af, at gå og falde over alle de sko der lå på måtten i entreen. Det kender du måske også. Vores entre er ikke så stor, så det kræver skoopbevaring der ikke optager for meget plads. En skoreol som hænger på væggen, og dermed ikke optager gulvplads, er derfor en rigtig god løsning. Baggrunden for den hvide farve var et ønske om at den skulle falde i et med en hvid væg. Skoreolen er fremstillet af pulverlakeret stål, hvilket betyder at den kan tåle våde sko og er nem at tørre af. Væghængt opbevaring letter også rengøringen. Det er nemt at komme til med støvsugeren og gulvskrubben. Skoreol har plads til tre par voksen sko og 4 par børnesko.

Entreen

Entreen er der hvor du byder dine gæster velkommen. Det er her de får det første indtryk at dit hjem. Entreen er der hvor alle husets beboere skal ud og ind hver dag. Skoreol hjælper til et roligt og overskueligt rum.

skoreol fra Made by Toft
Made-by-Toft_SKOREOL_08_RGB

Montering

Skoreol er monteret med en skinne på væggen. Skinnen skrues fast på væggen med fire skruer (med følger ikke). Når skinnen er sat fast på væggen sættes selve skoreolen ned over skinnen. Forskellige vægmaterialer kræver forskellige typer skruer og rawlplugs. Der medfølger derfor ikke skruer. Brug de skruer der passer til væggene i dit hjem.

0

Start typing and press Enter to search